Hvordan det hele begyndte

Search IT People blev etableret i 2010 af Henning Søgaard. Selskabet tilbyder headhunting af IT ledere, og –specialister til fastansættelse eller formidling af freelance konsulenter på kontrakt.

Vores erfaring daterer sig imidlertid mere end 25 år tilbage i tiden. Henning Søgaard har arbejdet med rekruttering og personaleformidling siden 1993. Først i Skandinavisk Computer Rekruttering – den første danske rekrutteringsvirksomhed med speciale i rekruttering af IT medarbejdere – og siden i SCR Gruppen indtil 2015.

LOKAL FORANKRING, SCANDINAVISK ORIENTERING

Siden begyndelsen af 2018 har Search IT People været den danske repræsentation af JP Cornerstone, som blev grundlagt I august 2001.

JP Cornerstones vision var at etablere et klart defineret og moderne nordisk alternativ indenfor Executive Search med en repræsentation i de 4 hovedstæder i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Den vision matcher fuldstændigt Search IT Peoples ønske om at kunne tilbyde vores danske kunder en Skandinavisk orienteret headhunting service med lokal forankring i alle de nordiske lande

LOKAL FORANKRING, GLOBAL ORIENTERING

Siden 2002 har JP Cornerstone været en del af det internationale netværk i Cornerstone International Group (CIG) med repræsentation i 35 lande og med kontorer 60 forskellige steder i Asien, USA og Europa.

Vi kan dermed i endnu højere grad kombinere vores mangeårige specialisering indenfor IT med global servicering og lokal forankring på de steder, hvor din virksomhed er repræsenteret og måske har et konkret behov.

Som en del af en af verdens største Executive Search grupper, kan vi altid finde den optimale kandidat enten i en af de nordiske lande eller globalt. På verdensplan har Cornerstone International serviceret ca. 50% af FORTUNE global 1000 selskaber.