”Search IT People havde opgaven med at finde kandidater til det job, som jeg har nu.

Dialogen med Search IT People blev for mit vedkommende etableret på deres initiativ og på baggrund af en meget grundig og professionel research. Hele forløbet frem til ansættelsen i mit nuværende job var derefter præget af en yderst grundig, men samtidig afslappet proces. Der blev lagt vægt på at tilgodese og matche mine præferencer, styrker og svagheder med de muligheder, som lå i jobbet.

Undervejs i forløbet følte jeg mig på intet tidspunkt presset til at søge det job, som jeg nu har fået. Jeg føler allerede nu, at jobbet og de gensidige forventninger fra mig selv og min nye arbejdsgiver passer perfekt sammen.

Jeg er glad for at Search IT People kontaktede mig.”

Holger Pedersen
 
 

”Jeg blev headhuntet – som man siger – til mit nuværende job af Search IT People.

Det er første gang jeg har prøvet at blive headhuntet og det er måske også den sidste, fordi jeg har fået et fantastisk godt job og jeg var egentligt slet ikke inde i nogen søgeproces før jeg blev kontaktet af Search IT People.

Hele processen var efter min opfattelse yderst professionel. Der var naturligvis ”kul på”, men samtidig oplevede jeg, at jeg fik den nødvendige hjælp og støtte til at overveje for og imod jobbet og til at træffe en fornuftig beslutning, som jeg bestemt ikke har fortrudt..

Search IT People får mine varmeste anbefalinger.”

Peter Andersen
 
 
 
 

”Fra første indledende dialog og indtil ansættelsesaftalen blev underskrevet, oplevede jeg en både professionel og engageret løbende opdatering både af mig selv og af min kommende (nuværende) arbejdsplads.

Search IT People var det rigtige match for mig, fordi de forstod mine ønsker fra starten og fandt det perfekte job til mig. Matchet var en kombination af mine ønsker og de krav, der var skitseret for den ideelle person.. ”

Mads Frederiksen
 
 

“Jeg har kun tre ord omkring min oplevelse i forbindelse med Search IT Peoples formidling af job til mig: Perfekt (det helt rigtige job til mig), professionelt (arbejde) og indsigtsfuldt (der var tale om et korrekt helhedsbillede).”

Gerda Jacobsen