Vores team

I Search IT People er vi alle specialiseret i at finde og formidle IT ledere og IT specialister.
Vores erfaring daterer sig tilbage til 1993 som rekrutteringskonsulenter – som det blev kaldt dengang.
I dag er vi headhuntere, men efter nærmere aftale er vi også stadig rekrutteringskonsulenter.

Jørgen Hansen
Executive Search & Management Konsulent

Executive Search konsulent med ansvar for international search og med særligt fokus på den finansielle og famaceutiske sektor.

Ajla Handanagic
marketingchef

Marketingchef med ansvar for markedsføring af Search IT People på de sociale medier, henunder udarbejdelse af sociale mediestrategier indenfor forskellige brancher og med udarbejdelse af SoMe strategier på tværs af kanaler.

Henning Søgaard
Adm. Direktør

Executive Search konsulent med særligt ansvar for headhunting af linie – og projektledere og med særligt fokus på energisektoren og det medicinale område. Henning har en MBA i Business Administration.

Jette M. Nielsen
Administrationsansvarlig

Administrationsansvarlig herunder ansvarlig for regnskab og debitor/kreditor administration. Jette har en uddannelse som bankassistent suppleret med en uddannelse i diverse ERP og CRM systemer.

Tetiana Zabusyk
Rekrutteringschef

Rekrutteringsansvarlig med ansvar for search efter internationale IT specialister og – lederprofiler. Tania har gennemgået en bred HR uddannelse og træning.

Per Kenneth Rystrand
Direktør/Headhunter

Salg af headhunting og rekruttering af IT ledere og IT specialister. Per er samtidig Stud. Jur. med særligt fokus på IT sikkerhed.