Vores team

I Search IT People er vi alle specialiseret i at finde og formidle IT ledere og IT specialister.
Vores erfaring daterer sig tilbage til 1986 som rekrutteringskonsulenter – som det blev kaldt dengang.
I dag er vi headhunter, men efter nærmere aftale er vi også stadig rekrutteringskonsulenter.

Jørgen Hansen
Executive Search & Management Konsulent

Executive Search konsulent med ansvar for international search og med særligt fokus på den finansielle og famaceutiske sektor.

Oana Stan
Assistent Kommunikation og Marketing

Marketing assistent, herunder ansvarlig for opdatering af og formidling til den sociale medier. Oana har en M.Sc. i økonomi og Business Administration.

Henning Søgaard
Adm. Direktør

Executive Search konsulent med særligt ansvar for headhunting af linie – og projektledere og med særligt fokus på energisektoren og det medicinale område. Henning har en MBA i Business Administration.

Carsten Rosenlund
Direktør

Rekruttering og headhunting af IT ledere og – specialister. Carsten har en uddannelse som programmør suppleret med en HD.

Per Kenneth Rystrand
Salgsdirektør

Salg af headhunting og rekruttering af IT ledere og IT specialister. Per er samtidig Stud. Jur. med særligt fokus på IT sikkerhed.

Carsten Nielsen
Direktør

Headhunting af IT ledere, – projektledere og – specialister. Carsten har fokus på bank, realkredit, forsikring, samt olie & gas og shipping og har et særligt fokus på international formidling

Jette M. Nielsen
Administrationsansvarlig

Administrationsansvarlig herunder ansvarlig for regnskab og debitor/kreditor administration. Jette har en uddannelse som bankassistent suppleret med en uddannelse i diverse ERP og CRM systemer.

Tetiana Zabusyk
Rekrutteringschef

Rekrutteringsansvarlig med ansvar for search efter internationale IT specialister og – lederprofiler. Tania har gennemgået en bred HR uddannelse og træning.