”Search IT People er vores faste samarbejdspartner. De rekrutterer kompetente kandidater, nationalt og internationalt, der lever op til vores forventninger. ”

Jan Steen Olsen, CTO, Executive Vice President Group IT, Danske Bank
 
 
 
 
 
 

“Vi anvender Search IT People, fordi vi er trygge ved, at kandidaterne bliver fulgt ordentligt igennem processen – hvad enten de bliver ansat eller får afslag. På den måde sikrer vi os, at kandidaterne opretholder et positivt indtryk af Danske Bank.”

Annette Jensen, Head of HR, First Vice president Group IT , Danske Bank
 
 
 

”Search IT people har leveret nye medarbejdere med forskellige særlige IT-faglige kvalifikationer til DLR igennem længere tid. Jeg har oplevet Search IT People som en særdeles god og professionel samarbejdspartner, der har vist sig i stand til at levere velkvalificerede kandidater også, når der er behov for meget specielle profiler.”

Christian Willemoes; IT Director DLR
 
 

”Jeg har en lang historie med Carsten Nielsen (medindehaver), helt tilbage fra 1994, og den personlige relation betyder meget. Det betyder de ved, hvad vi går efter. Ikke kun i forhold til de faglige relationer, men også i forhold til kandidaternes personlighed. Derfor vælger Carsten altid de kandidater fra, der ikke er relevante for mig, så jeg kun skal forholde mig til de relevante kandidater.
Det er mit indtryk, at Search IT People giver sig bedre tid til hver enkelt, fordi firmaet ikke er større end de er. Alligevel formår de at skaffe gode kandidater, som vi har brug for. ”

 
Michael Meister, CEO Jaynet
 
 
 
 
 

“Vi har flere gange samarbejdet med Search IT people og har kun haft gode erfaringer. Deres viden om IT området, deres store netværk og seriøse arbejde med hele rekrutteringsprocessen sikrer et tillidsfuldt samarbejde for os og for kandidaterne og det skaber værdi for alle de involverede.”

Peter Johnsen, Man. Director DBK/NBC
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

”Vi har samarbejdet med Search IT People om at finde Senior Software Developers, med .Net, C# kompetencer, til vores it afdeling – og det er lykkedes. Udover adgang til efterspurgte danske kandidater, har vi fået adgang til et stort europæisk netværk af særdeles kompetente og kvalificerede IT specialister. Udover det stærke netværk, vil jeg fremhæve Search IT People’s evne til, at tage ejerskab over processen fra start til slut. Det er vigtigt for en virksomhed som vores, hvor ting sker hurtigt og hvor fleksibilitet er en forudsætning for godt samarbejde. Af samme årsag kan jeg kan kun give Search IT People den varmeste anbefaling, med ønsket om et fortsat godt samarbejde. ”

Oluf Riddersholm, CFO Trackman