Har du samme oplevelser, som mange af vores andre kunder har?

Brugt en masse tid på at gennemføre en rekrutteringskampagne for så til slut at konstatere, at du efter måneders læsning af ansøgninger og CV’er på kandidater, som ikke levede op til kravene til det ledige job, alligevel ikke fik ansat en ny medarbejder

Og har du ind imellem ønsket, at du bare kunne give opgaven videre til en ekspert? Så kan Search IT People være den oplagte mulighed, såfremt du ønsker en seriøs og effektiv partner til at løse din headhunting opgave.

Vi har lang erfaring med at finde kandidater til jobs som IT direktører, IT ledere og IT Specialister. Search IT Peoples headhuntere bakkes op af et researcher team, der sammensættes individuelt afhængig af det aktuelle job. Vi taler kandidaternes sprog og ved, hvordan vi skal tiltrække og udvælge de kandidater, som er bedst egnede til jobbet både lokalt og internationalt.

Vores team af Search konsulenter og researchere har en omfattende erfaring med og teoretisk erfaring nødvendig for at planlægge og gennemføre en individuel og effektiv evalueringsproces.

Herved kan du sikre dig, at de kandidater, som bliver udvalgt og som du præsenteres for har de nødvendige kvalifikationer og den nødvendige erfaring til at udføre jobbet.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

 

Kontakt os her